4.10.23

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Γ. Ιωαννίδη...

 ΕΙΚΟΝΕΣ...
Ο προπονητής του θρυλικού Άρη, Γιάννης Ιωαννίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 χρόνων, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού - κι όχι μόνο. Ομάδες, αθλητικοί φορείς και αθλητές απευθύνουν το «στερνό αντίο» στον Γ. Ιωαννίδη με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.  


«Πού πας "Ξανθέ;"»... Συγκινητική ανάρτηση από την ΚΑΕ Άρης.
 


«Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός», δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.



Από την πλευρά της, η ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) ανέφερε: «Μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ένας άνθρωπος που έζησε στο άθλημα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως αθλητής και προπονητής και είχε καθοριστική συμβολή σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας του στην Ελλάδα, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο “ξανθός” όπως έμεινε γνωστός στο πέρασμα των χρόνων, απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρο Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του». 

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Σε ευχαριστούμε για όλα και θα σε θυμόμαστε για πάντα...»


Το αντίο της ΚΑΕ ΑΕΚ στον Γιάννη Ιωαννίδη





Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε λόγο για «έναν σπουδαίο άνθρωπο του αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ», τονίζοντας ότι πρόσφερε «πολλά ως αθλητής, προπονητής και πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού».


Μπες σε χειμερινή διάθεση ταξιδεύοντας στο εξωτερικό με -30%!
Χειμερινές διακοπές στο εξωτερικό με -30%! Κάνε κράτηση έως 05.10 

Δεν υπάρχουν σχόλια: