10.10.23

Όταν Κασελάκης απέφυγε την Θεσσαλονίκη…


Δικαιωμένοι εμφανίζονται στους συνομιλητές τους όσοι σύμβουλοι του Στέφανου Κασσελάκη τον έπεισαν την περασμένη Πέμπτη να ματαιώσει την προγραμματισμένη επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη και να προτιμήσει την Πάτρα και τη... Ρόδο ως τελευταίους προορισμούς της προεκλογικής εκστρατείας. 

Το σκεπτικό ήταν απλό: Τόσο ο υποψήφιος που υποστηριζόταν από τον ΣυΡιζΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας όσο και ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μυλόπουλος ηταν αδύναμοι δημοσκοπικά κι ήταν αμφίβολο αν θα έμπαιναν στο δεύτερο γύρο – όπως και έγινε, με τον Μυλόπουλο μάλιστα να τερματίζει τέταρτος! 

Οι σύμβουλοι, λοιπόν, του προέδρου του ΣυΡιζΑ τον προειδοποίησαν ότι αν στο παρα 1’ της προεκλογικής περιόδου εμφανιζόταν αγκαζέ με δύο υποψηφίους που δεν θα περνούσαν στον δεύτερο γύρο, κάποιοι καλοθελητές θα έσπευδαν να τού χρεώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα. 

Έτσι, ο Κασσελάκης άκουσε τους συμβούλους του, απέφυγε την πανέμορφη φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη και δεν μπήκε στο κάδρο δύο πολύ αρνητικών αποτελεσμάτων. Όχι ότι στις περιοχές στις οποίες είχε ενεργό εμπλοκή, τα πράγματα πήγαν καλύτερα βέβαια…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: