11.10.23

Ο Πλεύρης… είδε «το φως το αληθινόν»...


Να διώξει και Παλαιστίνιους από την Ελλάδα ευελπιστεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι έχει... αφήσει… οριστικά πίσω το αντισημιτικό του παρελθόν.

Μετά τα πανηγύρια για την επικράτηση της ακραίας πτέρυγας της Ν.Δ. στο θέμα περί νομιμοποιήσεων μεταναστών γα να δουλέψουν στα χωράφια, ο Θάνος Πλεύρης στρέφεται τώρα κατά Παλαιστινίων, προτείνοντας να επανεξεταστεί το άσυλο για εκείνους που πανηγύρισαν στην Ελλάδα μετά το χτύπημα της Χαμάς.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας χθες στο Blue Sky έσπευσε να τονίσει ότι «όποιος πανηγυρίζει για εγκλήματα, δεν δικαιούται την προστασία της Δύσης».

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Θάνος Πλεύρης, όπως και οι υπόλοιποι επιφανείς εκπρόσωποι του ακροδεξιού (πρώην ΛΑΟΣ) βραχίονα της Ν.Δ. έχουν δηλώσει εδώ και καιρό… μετανοημένοι για το αντισημιτικό τους παρελθόν.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., πριν από περίπου δύο χρόνια, στο πλαίσιο της υπουργοποίησής του είχε αναγκαστεί να εκδώσει ανακοίνωση δηλώνοντας την αντίθεσή του σε κάθε μορφή αντισημιτισμού και να διαχωρίσει τη θέση του από τις απόψεις του πατέρα του. Τότε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είχε εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις για την τοποθέτησή του στη θέση του υπουργού Υγείας...

EΦ.ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: