9.10.23

Στις προσβολές κατά του Κασσελάκη εμμένει ο Μπέος...


...παρά την εισαγγελική παρέμβαση...
Ηαισχρότητα περίσσεψε και στις σημερινές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, παρότι ο χθεσινός, νέος, ομοφοβικός παροξυσμός του προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις αλλά και παρέμβαση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία ζήτησε να ερευνηθεί αν η τοποθέτησή του ήταν πρόσφορη να προκαλέσει διακρίσεις, μίσος και βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων...

Ωστόσο, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά την οποία εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος και ο σύντροφός του να αποκτήσουν δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα.


Ο κ. Μπέος όμως επέμεινε στον προσβλητικό χαρακτηρισμό στον πρόσωπο του κ. Κασσελάκη τονίζοντας μιλώντας στον ANT1 το εξής: «Αυτό που είπα εγώ και το ξαναλέω, δεν αφορά τη λέξη αυτή και τους ανθρώπους αυτούς, που σέβομαι και κάνω και παρέα και είναι και πολλοί φίλοι μου, αφορά τον Κασσελάκη».

Ισχυρίστηκε προκλητικά πως η διατύπωσή του δεν ήταν λάθος και «αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του». «Θα αναπαράγουμε "πο@@@@ες"; αν τη λέξη "πο@@@@ες", το θεωρείται προσβλητικό το παίρνω πίσω, Αλλά αφορούσε τον Κασσελάκη, τον τρόπο τον οποίο πέρασε έξω ένα μήνυμα» πρόσθεσε μετά από τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων, στους οποίους επιτέθηκε λέγοντας «δεν θα μας αλλάξατε νοοτροπία. Εγώ είμαι 64 χρονών».

Με αγοραίο ύφος και υψηλούς τόνους υποστήριξε πως μιλάει τη «γλώσσα της αλήθειας» και πως το 90% των Ελλήνων επικρίνουν το Στέφανο Κασσελάκη, αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν ελεύθερα. «Μάγκας και Κασσελάκης δεν πάνε μαζί», είπε.

Μάλιστα, προσπάθησε να κάνει το μαύρο - άσπρος δηλώνοντας ότι δεν ήταν ποτέ ομοφοβικός. «Δούλευα στο θέαμα κ είχα πάντα καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους. Άλλο όμως αυτό και άλλο εσείς στις τηλεοπτικές εκπομπές να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να οδηγήσετε τον κόσμο τι θα ψηφίσει. Παραδείγματος χάριν αναφέρατε το χαστούκι μου προς δημότη, όχι όμως το κλείσιμο του δρόμου το οποίο πήγα να λύσω» είπε αναφερόμενος στο άλλο εξοργιστικό περιστατικό με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο και θύμα έναν από τους χιλιάδες πλημμυροπαθείς. 

Σε ό,τι αφορά την έκκληση Κασσελάκη για παρέμβαση της Δικαιοσύνης ο κ. Μπέος είπε δεν είναι δουλειά του πρώτο να κάνει υποδείξεις προς τη δικαστική εξουσία. «Συμφωνώ με την μη περιθωριοποίηση και την ισότητα, αλλά δε θα προβάλλετε τις δηλώσεις Κασσελάκη για τα αγόρια», είπε σε άλλο σημείο.

Κληθείς δε να απαντήσει πώς θα αισθανόταν ένα ομοφυλόφιλο παιδί αν άκουγε τις δηλώσεις του, ο δήμαρχος είπε πως ... τέτοια ώρα το παιδί θα κοιμόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: