11.10.23

Αν δεν υπήρχαν Μπέοι...


...κάποια κανάλια θα τους εφεύρισκαν...

Λένε για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Βόλο πως είναι απότοκο του Συνδρόμου της Στοκχόλμης. Ανοησίες! Από σύνδρομο ασχήμιας και υποκρισίας πάσχουν τα ΜΜΕ –κάποια ή πολλά. 

Και περισσότερο όλων τα... τηλεοπτικά κανάλια καταρχάς και τα ραδιοφωνικά ακολούθως. Το απέδειξαν με τη θερμή φιλοξενία σε εκπομπές που απολάμβανε ο Μπέος προ εκλογών. Το επιβεβαίωσαν εντονότερα με το μικρόφωνο που του έτειναν μετά το χαστούκι σε νεαρό άνδρα και τα παραληρήματά του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Βρωμερά παραληρήματα που δεν άγγιξαν τα (κυρίως κεντρικά) κανάλια και τους εκπομπάρχες με τη μηδενική οσφρητική ικανότητα. Δεν τα/τους ενόχλησε ο βόρβορος και συνέχισαν να τον προσκαλούν για να μιλήσει. 

Το έκαναν γιατί οι Μπέοι πουλάνε. Και γιατί τα κανάλια όταν κάποιοι επιφανείς φιλοξενούμενοί τους τούς κλείνουν μια, δυο, τρεις φορές το τηλέφωνο στη μούρη, δεν νιώθουν να θίγονται και μετά από λίγο τους ξαναδίνουν βήμα.

Το κάνουν με αθλητικούς παράγοντες, με πολιτικούς, με επιστήμονες, ακόμα και καλλιτέχνες. Όπως έγινε με εκείνον, που έχει φύγει από τη ζωή, και ο οποίος με μια δημόσια ατάκα του τού είδους «φύγε από εδώ, ανόητη» γινόταν περιζήτητος. 
Γι' αυτό (και ας μας επιτραπεί η χρήση ενός πολυπαιγμένου κλισέ), αν δεν υπήρχαν Μπέοι κάποια κανάλια, σε κάποιες εκπομπές, θα τους εφεύρισκαν...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: