6.9.23

Το πέταξε πάλι η Μάνδρου...


Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν χθες βράδυ στον Πειραιά και αδιανόητα ακούγονται ή... γράφονται από το πρωί σε τηλεόραση και social media. 

Από τη μία υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι τα μέλη του πληρώματος έπραξαν σωστά που δεν άφησαν τον 36χρονο Αντώνη να μπει στο καράβι και μάλιστα με προκλητικό τρόπο επικροτούν και την κίνησή τους να τον σπρώξουν στη θάλασσα κι από την άλλη βγαίνει στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μάνδρου και κάνει μια δήλωση που προκαλεί ερωτηματικά. 

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», τονίζει αρχικά η δημοσιογράφος αλλά στη συνέχεια κάπου χάνεται το νόημα...

«Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις».

Μάλιστα. Όλα επιτρέπονται. 

Ζούγκλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: