14.9.23

Ελληνίδα πέθανε από αλλαντίαση...


...μετά από γεύμα σε εστιατόριο του Μπορντό...

Ελληνίδα ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της από το φονικό – όπως αποδείχθηκε – γεύμα σε εστιατόριο στο Μπορντό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 32χρονη Μάρυ Γριπιώτη, η οποία ζούσε στο Παρίσι μαζί με τον Ιρλανδό σύζυγό της.

Το ζευγάρι, που... είχε παντρευτεί πρόσφατα, ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στο Μπορντό και γευμάτισε στο Tchin Tchin Wine Bar, ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης, που θεωρείται και η πρωτεύουσα του κρασιού.

Ο σύζυγός της, όπως και άλλοι πελάτες, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο έχοντας υποστεί δηλητηρίαση. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως επτά άτομα νοσηλεύονται στην εντατική και πέντε δέχονται αναπνευστική βοήθεια. Πληροφορίες ανέφεραν αρχικά πως μεταξύ των νοσηλευομένων ήταν και ο πατέρας της 32χρονης Ελληνίδας, ωστόσο αυτό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές η γυναίκα, όπως και οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος, εμφάνισαν συμπτώματα αλλαντίασης.  «Όλες οι περιπτώσεις καταγράφηκαν στο ίδιο κατάστημα στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα κατασκευασμένα από τον εστιάτορα», ανέφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: