25.9.23

Οι «λοχαγοί» του Στέφανου... πήραν ανάσα...


Σε αντίθεση με τα πολιτικά στελέχη που στήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου, τα οποία ήταν πολλά και πρώτης γραμμής, στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρέθηκαν από την αρχή είτε βουλευτές που δεν ανήκαν στην πρώτη γραμμή του... ΣΥΡΙΖΑ, είτε παράγοντες που δεν είχαν καταφέρει να εκλεγούν. 

Οι πρώην βουλευτές Δώρα Αυγέρη, Γιώργος Τσίπρας τάχθηκαν υπέρ του από την αρχή, ενώ το ίδιο συνέβη με τους βουλευτές Πέτρο Παππά και Χάρη Μαμουλάκη. Ευλόγως, λοιπόν, το τελευταίο 10ήμερο, οι ως άνω, που ήταν οι μόνοι «αναγνωρίσιμοι» στο επιτελείο Κασσελάκη, δέχονταν βροχή τις προσκλήσεις από όλα τα κανάλια, ενώ καθημερινά εμφανίζονταν σε τρεις, μπορεί και τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς! 

Για τον λόγο αυτό, ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όλοι έλεγαν στους συνομιλητές τους ότι δεν έβλεπαν την ώρα να... τελειώσει η διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην τούς «κυνηγάνε» τα κανάλια. 

Ε, από σήμερα μπορούν να ξεκουραστούν λιγάκι, λοιπόν –αν και οι περισσότεροι έχουν κανονίσει νέες «περιοδείες» στα τηλεοπτικά πλατό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: