6.9.23

Ανεβάζουν στροφές...


Ανεβάζουν στροφές οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης. Στην Κρήτη βρέθηκε χθες... η Εφη Αχτσιόγλου, επισκεπτόμενη το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, ενώ επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα, καθώς το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Αιγάλεω.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για το Αγρίνιο, στο οποίο θα μιλήσει την Πέμπτη, σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Χθες, η κ. Αχτσιόγλου βρήκε ακόμη έναν σύμμαχο από το εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη στο πρόσωπό της η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι μια υποψηφιότητα που μπορεί να φέρει μια πλειοψηφική δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Ο Νίκος Παππάς έκανε χθες το βράδυ την κεντρική του συγκέντρωση στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Δάφνη. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε Μαρούσι και Πειραιά. Σήμερα επίσης θα βρεθεί το πρωί στον Antenna, το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο Naftemporiki TV και το βράδυ θα έχει παρουσία στο Atttica TV.

O Eυκλείδης Τσακαλώτος θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου. Σε συνέντευξή του στο Voria.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν εκλεγεί πρόεδρος «θα είμαστε εκεί, σε κάθε περίσταση, να δίνουμε τον αγώνα για τους πολλούς».

Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποίησε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα θα επισκεφτεί την Κρήτη και αύριο τη Θεσσαλονίκη. Τέλος, ο Στέφανος Τζουμάκας σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να βγει ένας πρόεδρος στη λογική των συσχετισμών, αλλά χρειαζόμαστε πρόεδρο που να μπορεί να μας οδηγήσει σε πολιτική νίκη».

Μια απαραίτητη σημείωση
Η «Εφ.Συν.» καλύπτοντας τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το προηγούμενο διάστημα ζήτησε και έλαβε συνεντεύξεις από όλους/ες τους/τις υποψήφιους/ες προέδρους. Την Παρασκευή καταθέσαμε σχετικό αίτημα στο επιτελείο του κ. Κασσελάκη, καθώς ήταν υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής. Συμφώνησαν αμέσως και στείλαμε ερωτήσεις τις οποίες «πιθανότατα», όπως μας ειπώθηκε, θα παίρναμε το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να δημοσιευτεί η συνέντευξη τη Δευτέρα. Την Κυριακή το μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι δεν προλαβαίνουν να τις στείλουν και το μετέθεσαν για μεσημέρι Δευτέρας. Ωστόσο και το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε ακριβώς το ίδιο, μας ζητήθηκε συγγνώμη και ενημερωθήκαμε ότι θα λαμβάναμε τις απαντήσεις την Τρίτη. Με δεδομένο ότι χθες δεν επικοινώνησαν μαζί μας, το κάναμε εμείς για να μάθουμε ότι τελικά η συνέντευξη δεν θα γίνει λόγω περιορισμένου χρόνου του κ. Κασσελάκη. Μας ενημέρωσαν επίσης πως ο κ. Κασσελάκης θα συμμετέχει κανονικά στο debate της «Εφ.Συν.» που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Αυτά για την αποφυγή της οποιασδήποτε παρανόησης...

Δημήτρης Τερζής

Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: