19.9.23

Έφη Αχτσιόγλου: Για όλα υπάρχει ένα όριο...



Απάντηση στις προβοκάτσιες δίνει η Έφη Αχτσιόγλου και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται.

Με βίντεο που δημοσίευσε... στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σημειώνει πως «εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιολμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. 

«Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανότητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και για κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που μέχρι την τελευταία μέρα δούλευα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό» υπογραμμίζει η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ προανήγγειλε πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που της δίνει ο νόμος απεναντί τους. 

«Όχι για μένα, αλλά για την ποιότητα της δημοκρατίας αλλά και για τη δημοκρατία στην παράταξή μας» αναφέρει.

Ταυτοχρονα καλεί τον συνυποψηφιό της Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει «τον πόλεμο λάσπης πέρι δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: