24.9.23

«Χιλιάδες κόσμος εγγυητής της κυβερνώσας Αριστεράς»...



Σε εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης ψήφισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, λίγη ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου που ψήφισε στο Αιγάλεω.


Και...ο 35χρονος Ελληνοαμερικάνος έστειλε ενωτικό μήνυμα στη δήλωσή του στους δημοσιογράφους, μετά από μία οξεία προεκλογική αντιπαράθεση που δημιούργησε τοξικό κλίμα στο κόμμα. «Έχουμε ακόμα χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

«Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μας εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε» πρόσθεσε αναφερόμενος στην επιδίωξη του κόμματος για ανασυγκρότηση και διεκδίκησης της εξουσίας, μετά την ηχηρή, διπλή, εκλογική ήττα από τη Νέα Δημοκρατία.

«Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί. Και τώρα θα μου επιτρέψετε να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική» κατέληξε. 

Νωρίτερα, δημοσίευσε νέο βίντεο καλώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να τον επιλέξουν. «Κάναμε ένα τόσο μεγάλο πρώτο βήμα την περασμένη Κυριακή. Αν δεν πας, είναι σαν να μην ψήφισες ποτέ. Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: