6.9.23

Αγνοείται ζευγάρι Αυστριακών στο Πήλιο...



Αγνοείται από προχθές το απόγευμα ζευγάρι νιόπαντρων Αυστριακών στο Πήλιο, ενώ το εξοχικό κατάλυμα στο οποίο διέμεναν παρασύρθηκε από το ορμητικό ρέμα.

Οι δύο τους διέμεναν... σε δωμάτια στην περιοχή των Ποτιστικών, μαζί με άλλο ένα ζευγάρι από την Αυστρία, το οποίο αγνοείτο και βρέθηκε εχθές, εν μέσω των μαινόμενων καιρικών φαινομένων.

 Όταν ξέσπασε η κακοκαιρία, σύμφωνα με το gegonota.news, οι δύο έφυγαν από το κατάλυμα στο οποίο διέμεναν κατά τις διακοπές τους για να σωθούν. Ανέβηκαν στον λόφο της Ξυνόβρυσης και από τότε αγνοούνται. Τα δωμάτια στα οποία διέμεναν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του ρέματος.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες της οικογένειας Σαμαρά, όπου φιλοξενούταν το ζευγάρι, κατέληξαν στη θάλασσα, ενώ ο δρόμος προς τα Ποτιστικά δεν είναι προσβάσιμος και βρίσκονται εκεί 30 άτομα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Έχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα. Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Philip με την Michaela, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», δήλωσε στο ίδιο μέσο ο ιδιοκτήτης των κατοικιών, κ. Σαμαράς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: