15.9.23

Ο Λεφάκης που... πρόβλεψε τις πλημμύρες...


...πρόβλεψε και λαϊκές εξεγέρσεις...

Ο Κώστας Λεφάκης το ήξερε, αλλά δεν τον άκουσαν! Ήξερε, ή τουλάχιστον αναρωτιόταν, ότι το 2023 «θα πνιγούν δυο πόλεις». Έτσι είχε προβλέψει από τη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση για τα «50 χρόνια Λεφάκης». Δυο εφημερίδες έκαναν στις τωρινές εκδόσεις τους πρωτοσέλιδο την... πρόβλεψη, σχεδόν πανηγυρίζοντας για την επιτυχία. 

** «Ο Λεφάκης προέβλεψε τις πλημμύρες και νέο μνημόνιο» έγραψε στο βασικό της θέμα με μεγάλα γράμματα η Ελεύθερη Ώρα. (Η οποία υποστηρίζει ότι «Δεν είναι αστρολόγος, αλλά άριστος γνώστης των μυστικών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης»).

** «Περιμένω να πνιγούν δύο πόλεις» ανέφερε σε μεγάλο χτύπημα της πρώτης σελίδας η Star, σημειώνοντας σε υπέρτιτλο ότι η πρόβλεψη είχε γίνει στην ίδια τον Ιανουάριο.  

Να τι είχε πει τότε ο αστρολόγος στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης: «Εκείνο που περιμένω, είναι μια μεγάλη καταστροφή. Δεν γίνεται, πρέπει να γίνει. Σεισμός; Να πνιγούν δυο πόλεις από νερό; Μια μεγάλη καταστροφή η οποία θα φέρει ένα καινούριο μνημόνιο, μέχρι τον Δεκέμβρη. Για την Ελλάδα μιλάμε. Διότι ταρακουνιούνται διάφορα σημεία, οι σεισμολόγοι κάνουν κρυφές συνελεύσεις και ατελείωτες κουβέντες, αλλά ενημέρωση καμία. Ζούμε σκοταδισμό».

Αλλά προβλέψεις είχε κάνει αρχές του χρόνου και στο Mega και οι οποίες αναπαράχθηκαν από Μέσα του Ομίλου Άλτερ Έγκο. Στο Μεγάλο Κανάλι είχε προβλέψει πολλά, λίγο ασαφή, λίγο με πολιτική και οικονομική χροιά. Τις συνόψιζαν σε «18 αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα του 2023».

Πρόβλεπε ότι η Κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει τα μέτρα τη πανδημίας, ότι θα αυξηθούν οι πλειστηριασμοί, ότι θα αποδειχτεί πως η ηγεσία της χώρας  «εκτελεί εντολές της Πατρωνίας που αφορούν στα συμφέροντα της και όχι κατ’ ανάγκη της Ελλάδας» και ότι «Ο Λαός (είναι) αποστασιοποιημένος από ηγεσία εξ αιτίας τιμωρητικών μέτρων». Ο λαός του 41% δηλαδή είναι αποστασιοποιημένος»

Σε τρία σημεία εκείνης της πρόβλεψης ανέφερε την πιθανότητα λαϊκών εξεγέρσεων! Να πώς:

■ «Η πραγματική εξουσία της Χώρας πιστεύει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο στα θέματα που απασχολούν της Χώρα και μπορεί να διαμορφώσει ένα σχέδιο μοιράσματος του ενεργειακού πλούτου της – μέσα από το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο ουσιαστικής κατοχής της Χώρας από ξένες δυνάμεις. Πλην όμως μια πιθανολογούμενη λαϊκή εξέγερση διαμορφώνει συνθήκες ανατροπής του Σχεδίου και απόσυρσης ενδιαφέροντος χρηματοδότησης και συνεταιρισμών για το έργο».

■ «Η πιθανή συμμετοχή της Χώρας σε εκστρατείες που έχουν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία των αγωγών ενέργειας σε συνδυασμό με την αδυναμία της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα ταμειακά ελλείμματα, αλλά και σε συνδυασμό με τον ολοκληρωτικό τρόπο διακυβέρνησης της Χώρας, μπορεί να διαμορφώσουν συνθήκες εξέγερσης για την αποκαθήλωση της Ηγεσίας της Χώρας  και την επιβολή ουσιαστικών αλλαγών στην δομή εξουσίας της Χώρας».

■ «Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με τα μεγαλοσυμφέροντα να υποδεικνύουν την δράση της Κυβέρνησης, τα κρατικά ταμεία να είναι άδεια, την Χώρα να είναι μπλεγμένη σε δικαστικές διαμάχες η και να κινδυνεύει να εμπλακεί σε πολεμικές περιπέτειες με τους γείτονες της διαμορφώνει συνθήκες εξέγερσης κατά της κηδεμονίας και πιθανά οδηγεί σε μεταρρυθμίσεις του εξουσιαστικού πλαισίου της Χώρας».

Τα πράγματα είναι σοβαρά και έρχονται εξεγέρσεις. Το λέει ο Κώστας Λεφάκης. Πενήντα χρόνια προφήτης, κάτι θα ξέρει... 

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: