7.9.23

Ψήφο στην Αχτσιόγλου, αιχμές στον Κασσελάκη...


Την στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου έδωσε και επισήμως ο Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας χθες βράδυ στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» στον τηλεοπτικό σταθμό Attica. 

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του, μερικές μόλις ημέρες... πριν τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, όχι μόνο τασσόμενος υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και επιφυλάσσοντας αιχμές και στιβαρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη. 

«Ακούω με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του Ευκλείδη για το κόμμα και κρατώ την έμφαση του Νίκου στη διεύρυνση, όπως και την προτροπή του Στέφανου Τζουμάκα για επιστροφή στην πολιτική. Θεωρώ όμως την πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου συνολικότερη για την επόμενη μέρα της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Μεταξύ των υποψηφίων προέδρων υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όχι ανταγωνιστικές. Απόψεις που έχουν ακουστεί και από τους 4 υποψηφίους και τη μία υποψήφια είναι συνθέσιμες. 

Και θεωρώ ότι η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να προχωρήσει στην απαραίτητη σύνθεση και ανασύνθεση στον ΣΥΡΙΖΑ». Σημειωτέον ότι με... «το βαμβάκι», φρόντισε να «σφάξει» και στον Στέφανο Κασσελάκη για την επιλογή του να επιδιώξει «με το καλημέρα» να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον γνωρίζω πολύ λίγο. Στην Αριστερά είχαμε μία κουλτούρα, “γεια σας, πώς μπορώ να προσφέρω;”. Οπότε, με ξενίζει το “γεια σας, πώς μπορώ να γίνω πρόεδρος;”. Είναι όμως καλοδεχούμενο ένας νέος άνθρωπος να επιλέγει να εκφράσει αυτή τη φιλοδοξία του στον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: