2.9.23

Παραιτείται της αστυνομικής φρουράς ο Κασσελάκης...



Χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης όπως ο ίδιος υποστηρίζει μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός πολιτικός ενημερώνει... πως «η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο».


Παράλληλα καταγγέλλει στοχοποίησή του από συγκεκριμένα ΜΜΕ αναφορικά με την αστυνομική φύλαξη που του διατέθηκε και, κατόπιν τούτου, κάνει γνωστό πως παραιτείται της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να του διατεθεί.


Η ΕΛ.ΑΣ. με τη σειρά της, μετά την ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος αιτήθηκε φύλαξη, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του, ενώ το προσωπικό που του διατέθηκε θα αποσυρθεί κατόπιν δημόσιας τοποθέτησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: