2.9.23

Τον ΣΥΡΙΖΑ «της νέας γενιας» οραματίζεται ο Στ. Κασσελάκης...



Με ευχαριστίες προς της Έφη Αχτσιόγλου για την αναφορά στο πρόσωπό του ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης.

Δήλωσε πως στέκεται «απέναντι στην ακροδεξιά» και... πως «δεν κινητοποιούνται όλοι από το χρήμα» εκφράζοντας πίστη στις «αξίες της αριστεράς».

Εκτίμησε πως «δεν δίνουμε ευκαιρίες στους νέους» γι’ αυτό «φεύγουν» και έθεσε τον άμεσο στόχο του «την επόμενη ημέρα να ξεκινήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας γενιάς».

Στάθηκε απέναντι στην προστασία του κατεστημένου και ύψωσε φράχτη στον «νεοποτισμό και τη δεξιά» που «ύπουλα διώχνει το δυναμικό της Ελλάδας».Είπε πως οι Έλληνες «έχουν κι αυτοί το δικαίωμα, στο δικό τους όνειρο» και προανήγγειλε ως μεγαλύτερη τομή του κόμματος την «άμεση επαφή με τα μελη μας».

Υπερασπίστηκε τον Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν την περίοδο που βρέθηκε στη διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας πως «με τη βοήθεια της διαπλοκής και των ΜΜΕ ανατράπηκε» για να έρθει ο «άριστος Μητσοτάκης».

Συνέχισε λέγοντας πως «η αριστερή πολιτική θα νικήσει τη δεξιά και την ακροδεξιά» προτάσσοντας μια «σύγχρονη κυβέρνηση» με αριστερό πρόσημο

Δεν υπάρχουν σχόλια: