7.9.23

Σκοταδισμός και προστάτες...


Δύο σκοταδιστικά «κινήματα» εκδηλώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το πρώτο ήταν για τα «ύποπτα εμβόλια» κατά του κορωνοϊού, με την Εκκλησία να υποστηρίζει πως δεν κολλάει ο ιός στους ναούς ούτε από τη θεία κοινωνία (!), και φτάσαμε αισίως στο δεύτερο, κατά των... νέων ταυτοτήτων. Και στα δύο, κρίσιμος και σημαντικός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας και των παραθρησκευτικών οργανώσεων.

Οπως υποστηρίζουν οι αντιδρώντες για τις νέες ταυτότητες, θα υπάρχουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα σε ηλεκτρονικό τσιπάκι, ενώ ανησυχίες εκφράζουν και για το θέμα του υποτιθέμενου γεωεντοπισμού μέσω αυτών. Άλλοι πάλι συνδέουν το τσιπ με τον διάβολο! Τα τσιπ των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών δεν τους τρομάζουν…

Μάλιστα, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ο ψυχίατρος Γεώργιος Σύρπης, πρωταγωνιστική φιγούρα κατά του εμβολιασμού, από το βήμα της εκδήλωσης ισχυρίστηκε πως «οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό 666, τον αριθμό του θηρίου, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου». Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις από σχετικές ομάδες, «η αναβολή έκδοσης νέας ταυτότητας είναι σωτήρια, καθώς ο άγιος Παΐσιος φέρεται να είχε προβλέψει ότι μετά την εξαγγελία της έκδοσης, θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος»!

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τον ρόλο της επίσημης Εκκλησίας, θυμίζουμε ότι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος κάλεσε για διευκρινήσεις επί του θέματος τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρο Μαυρόπουλο για να διαβεβαιώσουν ότι οι νέες ταυτότητες δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που προσβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ορθόδοξη χριστιανική πίστη!

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει αυτό το υπόγειο ρεύμα ανορθολογισμού που εκτρέφεται σε σκοταδιστικούς κύκλους της Εκκλησίας, το οποίο κατά καιρούς βγαίνει στην επιφάνεια. Και το καινούργιο αυτή τη φορά είναι ότι το εκμεταλλεύονται πολιτικά κόμματα» ανέφερε ο πανεπιστημιακός Χαρίδημος Τσούκας μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Και πρέπει να θυμίσουμε ότι όλοι οι ιερείς στην Ελλάδα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, που αμείβονται από το κράτος, χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη απέναντι σ’ αυτό. Και τελικά απέσπασαν από την κυβέρνηση 3.500 νέες προσλήψεις ιερέων, συμβάλλοντας με την επιρροή τους στη δημιουργία του 41%!...

Δημήτρης Χρήστου

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: