5.9.23

Ανοιχτή στήριξη σε Τσακαλώτο από 11 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...



Την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζουν επώνυμα, πέντε ημέρες πριν απ' την εκλογική διαδικασία, 11 μέλη του κόμματος.

Με... ανάρτησή τους στο Facebook ασκούν κριτική σε επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, και ειδικά για τη διεύρυνση αλλά και τις αλλαγές στο καταστατικό, ενώ αναφέρουν πως το κόμμα χρειάζεται «την προσδοκία, την πίστη και την επιμονή στη «μακρά» ιστορική διάρκεια, ώστε να αναπτύξουμε και να προστατεύσουμε τη «συνείδηση ΣΥΡΙΖΑ», όπως εισηγήθηκε στο 2ο Διαρκές  Συνέδριο ο σ. Τσακαλώτος...»
 

Τονίζουν ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είναι ένα κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και πρέπει να παραμείνει τέτοιο. Πρέπει να πρωτοστατήσει στην δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κινήματος ειρήνης. Δεν μπορεί  όποιος θέτει το αίτημα της ειρήνης να θεωρείται πράκτορας του Πούτιν. Πρέπει να θέσει τις βάσεις για ένα ευρωπαϊκό κίνημα οικολογίας ενάντια στην κλιματική κρίση και στις ολέθριες για τις ζωές μας συνέπειές της. Πρέπει να εγγυηθεί για όλους τους κατοίκους της ελληνικής επικράτειας αξιοπρέπεια διαβίωσης και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα καθολικά αγαθά, φτηνή και ποιοτική σίτιση, στέγαση και μεταφορά, δωρεάν υγεία και παιδεία».

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που στηρίζουν ανοιχτά τον Ευ. Τσακαλώτο είναι οι:

Γιώργος Βερβέρης 
Γιώργος Διβάρης 
Λευτέρης Ζερβουδάκης 
Άκης Κερσανίδης 
Παντελής Μακρής 
Αθηνά Παπανικολάου 
Γιώργος Παπασταμόπουλος 
Αυγή Προγκίδη 
Σταύρος Στεφόπουλος 
Χρύσα Τζελέπη 
Τριαντάφυλλος Τρανός 

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο στήριξης


Συνεχίζονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις

Στο μεταξύ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι, συνεχίζει εντατικά τις συζητήσεις με πολίτες και μέλη του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Την Πέμπτη στις 20:00, ο Ευ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Συνεδριακό κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Ελευθερούπολη). Θα προλογίσει ο Πάνος Σκουρλέτης.

 Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:30 θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Αιγάλεω, στο Καφέ Αλέα (Δαρδανελλίων 4, Άλσος Μπαρουτάδικο). Θα προλογίσει ο Δημήτρης Βίτσας, πρ. βουλευτής Δυτ. Τομέα Αθήνας.

Νωρίτερα, στις 18:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία, διαδικτυακά, σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας (ΝΕ Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας).

Θα προλογίσει ο Γιώργος Σταθάκης. Ο Ευ. Τσακαλώτος θα δεχθεί ερωτήσεις μετά το τέλος της ομιλίας.

Ο σύνδεσμος για τη διαδικτυακή συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ο παρακάτω:
Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/84265547988
Meeting ID: 842 6554 7988

Δεν υπάρχουν σχόλια: