28.7.23

Για μια... ελληνική Αθήνα...


Δεν βρίσκεται μόνο το πνεύμα του Κασιδιάρη στη Βουλή, βρίσκεται ολοκάθαρη και η φωνή του. Και, ακόμα, δεν είναι ο Στίγκας ο πραγματικός αρχηγός των κοινοβουλευτικών Σπαρτιατών είναι, όπως επιβεβαιώνεται πάλι, ο έγκλειστος των φυλακών που «μίλησε» χθες δια... στόματος του «Σπαρτιάτη» βουλευτή Κ. Φλώρου. 

Ο τελευταίος από βήματος της Βουλής βρήκε ότι «το ευχάριστο γεγονός των ημερών (…) είναι η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας».

Ο βουλευτής-υμνητής πιστεύει ότι ο καταδικασμένος «εκφράζει τη μοναδική ελπίδα για να ξαναγίνει η Αθήνα ελληνική»! Ο Β. Στίγκας βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να αποδοκιμάσει δηλώνοντας ότι «αυτό που ανέφερε προηγουμένως ο βουλευτής μου για τον Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Επομένως, οφείλω, και εφόσον κάποιος ενεργεί αυτοβούλως, να πάρω κάποια μέτρα».

Αμέσως ο Στίγκας βρήκε συσπειρωμένους απέναντι του εννέα από τους δώδεκα βουλευτές του που με κοινή δήλωση τον αποδοκίμασαν: «Καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια εις βάρος του συναδέλφου μας κ. Κ. Φλώρου. Η ομιλία του κ. Φλώρου εκφράζει απόλυτα τους 250.000 Έλληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Αν κάποιοι από τους 250.000 δεν ήξεραν τι ψήφιζαν (αμφίβολο να υπάρχει έστω και ένας που παρανόησε) τώρα ξέρουν πως ψήφισαν δαγκωτό Κασιδιάρη. 

Από την ομιλία Φλώρου ίσως να μάθαμε και το βασικό προεκλογικό σλόγκαν του υποψήφιου δήμαρχου: «Για μια ελληνική Αθήνα». Πιασάρικο για τους (μη) πεπλανημένους...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: