27.7.23

Αντιμέτωπη με πολλαπλές κρίσεις η κυβέρνηση...


Μνήμες από την περίοδο της πανδημίας της Covid-19 ενδεχομένως ξύπνησε η εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο της ...Τρίτης, εν μέσω πυρκαγιών και λίγο πριν σημειωθεί η τραγωδία με την πτώση του Canadair στην Κάρυστο.

Απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «απέναντι σε αυτό το οποίο αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης, ειδικά θα έλεγα η Μεσόγειος, που είναι ένα hotspot για την κλιματική αλλαγή, δεν υπάρχει μια μαγική άμυνα. Αν υπήρχε, προφανώς θα την είχαμε εφαρμόσει».

Η φράση αυτή θύμισε στους πιο… μερακλήδες μια άλλη δική του φράση, τον Νοέμβριο του 2020, εν μέσω του πρώτου μεγάλου πανδημικού κύματος στην Ελλάδα, όταν, αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες κομμάτων και πολιτών για τα φαινόμενα συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς – παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα – είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία από το πουθενά. Αλλά μιλάμε για μέσα μαζικής μεταφοράς. Παντού στον κόσμο παρατηρείται έντονος συγχρωτισμός στα μέσα. Γι’ αυτό και υλοποιούμε μέτρα όπως το κυλιόμενο ωράριο».

Διαβάστε περισσότερα στο topontiki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: