11.4.23

Αιχμές…


Σαφείς αιχμές σε βάρος του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου για την απόφασή του να... ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη, άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Από πλευράς κύρους της Δικαιοσύνης μου προκαλεί πολύ δυσάρεστη -για να μην πω αλγεινή- εντύπωση η ενέργειά του», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, και τονίζοντας ότι πρόκειται για μία επιλογή που θα αποτελέσει το κριτήριο της αξιολόγησης όλης της διαδρομής του. «Αν ήθελε έτσι να αξιολογηθεί, το πέτυχε. Δεν νομίζω όμως ότι αυτή ήταν μία ορθή επιλογή», είπε ο πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Όσο για τη νέα κυβερνητική τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν είναι αντισυνταγματική ή αντίθετη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. «Θα στερούσαμε όμως κάθε επιχείρημα αν η κρίση για το κόμμα Κασιδιάρη πήγαινε από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου στην Ολομέλεια του ανωτάτου Δικαστηρίου», είπε, εκτιμώντας μάλιστα ότι την επομένη των εκλογών η ρύθμιση αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει προσφυγή στο Ανώτατο ή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ακύρωση των εκλογών…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: