12.4.23

Έρχεται πρόταση στον Αλαφούζο για τον ΣΚΑΪ...


Ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση έχει χτυπήσει κόκκινα το τελευταίο διάστημα και η στήλη Μιντιάρχης, της ιστοσελίδας dailymedia.com.gr έρχεται να ανοίξει την πόρτα σε μια πιθανή αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει σε σχετικό ρεπορτάζ, δεν είναι... απίθανο το σενάριο στο εγγύς μέλλον να σκάσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά του ΣΚΑΪ.

«Τι εστί Χόλτερμαν: διόλου τυχαίος ο 69χονος. Ο ισχυρός άνδρας της κατασκευαστικής ΕΛΛΑΚΤΩΡ και μέτοχος της Alpha Bank έλαβε πρόσφατα ελληνική υπηκοότητα. Είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος άνθρωπος των αγορών και προ ετών παντρεύτηκε τη Χερίτα Βέσελς, κόρη του πανίσχυρου ιδρυτή της κατασκευαστικής Volkerwessels. Ο πολυσχιδής όμιλος δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, την Μεγάλη Βρετάνια, τη Βόρεια Αμερική και την Γερμανία ενώ έχει προχωρήσει σε συμμαχία με τη Motor Oil της κραταιάς οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο επικεφαλής της Reggeborgh Investments, η οποία είναι το επενδυτικό όχημα (Family Office) της πανίσχυρης ολλανδικής οικογένειας Βέσσελς και διαχειρίζεται κεφάλαια 10 δισ. ευρώ, λέγεται ότι θα δώσει τη δική του μάχη για την διεκδίκηση της νέας σύμβασης για την Αττική Οδό, προφανώς παρέα με τη Motor Oil.

Και στις προθέσεις του εξαιρετικά δραστήριου στις εξαγορές Ολλανδού βρίσκονται, πέραν των κατασκευών, των παραχωρήσεων και των τραπεζών, και τα ΜΜΕ.

Πρόταση δεν έχει γίνει ακόμη αλλά, ως έμαθε η στήλη, ετοιμάζεται. Από μέρα σε μέρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: