11.4.23

Θολά λόγια...


Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει ο -σχετικά άφαντος- υπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρας, από τη χορωδία της Ν.Δ. για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Από το ραδιόφωνο Κουρτάκη αποφάνθηκε ότι η Ν.Δ. είναι ο φραγμός στα κόμματα που απειλούν τη δημοκρατία. 

Καλό θα ήταν, μια και κάνει τον παραπάνω ισχυρισμό, να είχε ο ίδιος ασχοληθεί λιγάκι με τον... απαραίτητο φραγμό που όφειλε να βάλει στις όλο και αυξανόμενες περιπτώσεις επιθέσεων φασιστοναζιστών σε κατηγορίες ευάλωτων, όπως μαρτυρούν οι εκθέσεις θεσμικών οργάνων, να είχε ξανασκεφτεί το πώς άνοιξε με δικό του Νόμο και χωρίς φραγμό τις πόρτες σε κακοποιητές συζύγους και πατεράδες, όπως επίσης μαρτυρούν οι σχετικές αναφορές, να είχε φροντίσει τα κακοποιημένα 12χρονα, αντί να εισηγείται ανέξοδα τιμωρίες με ισόβια, και, φυσικά, να είχε βάλει φραγμό στις πολυέξοδες απευθείας αναθέσεις του υπουργείου του. 

Δυστυχώς, ο κ. Τσιάρας δεν έχει καν ακούσει τους συνταγματολόγους να λένε ότι η τροπολογία της συμφοράς με την μπάλα στον Αρειο Πάγο πλέει σε πολύ θολά νερά!...

Α.Ψ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: