3.3.23

«Business as usual» για τον Παππά...


Ο Νίκος Παππάς είχε μια θλιβερή «πρωτιά» που σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει: ήταν ο πρώτος πολιτικός που βρέθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον τόπο της εθνικής τραγωδίας, πριν καν σβήσουν οι φωτιές στα καιόμενα βαγόνια και πριν συνειδητοποιηθεί στην πλήρη έκτασή του τι... ακριβώς έχει συμβεί. 

Η τραγωδία στα Τέμπη προφανώς και έχει φέρει τον Παππά στην πρώτη γραμμή ξανά, αφού είναι ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου έχει τον βασικό ρόλο να επικοινωνήσει με τους συνδικαλιστές, να συγκεντρώσει όλο το υλικό της τεκμηρίωσης και να εισηγηθεί στο κόμμα του την «γραμμή» για τη διαχείριση της υπόθεσης. 

Πέραν αυτού, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη και δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στο μηχανοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στου Ρέντη και στην αυτοψία ως προς το τι πήγε λάθος. 

Και κάπως έτσι, έστω και με τον πλέον δραματικό τρόπο, σηματοδοτήθηκε η πλήρης επιστροφή του πρώην υπουργού στα πολιτικά καθήκοντά του μετά την απόφανση του Ειδικού Δικαστηρίου…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: