10.3.23

Τηλεφωνεί στους «γαλάζιους»...


...για να… μην πάνε με τον Τσίπρα!...

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε ανοιχτή γραμμή -τόσο ο ίδιος, όσο όμως και ορισμένοι στενοί του συνεργάτες- με αρκετά πολιτικά στελέχη προερχόμενα από τη ΝΔ. 

Πέραν των Αντώναρου-Κανελλοπούλου, σε... ανοιχτή γραμμή με την Κουμουνδούρου τελούν ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Νίκος Σταυρογιάννης, αλλά και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος -χωρίς, βεβαίως, αυτό να σημαίνει πως όλοι θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου το χειρίζεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και αν δεν καταλήξει, δεν πρόκειται να ανακοινώσει τίποτα και σε κανέναν. Όπως και να έχει, πάντως, το εγχείρημα των μετεγγραφών από τη ΝΔ δε θα είναι τόσο απλό, αφού η στήλη πληροφορείται ότι σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφωνεί σε στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ και τούς καλεί να μείνουν στο κόμμα. 

Βεβαίως, ο πρώην πρόεδρος και ιστορικός πρώτος γραμματέας της ΝΔ επικαλείται ένα επιχείρημα που… ουδόλως αρέσει στον πρωθυπουργό: 

ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξελίξεις στη ΝΔ και άρα θα πρέπει όλοι να είναι παρόντες στις διεργασίες. Τι να ξέρει, άραγε;...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: