9.3.23

Μηταράκης έτοιμος για Δελφινάριο...


Κάτι όλα όσα αφορούν στο δυστύχημα που ακόμα - και για πολύ καιρό θα - μας κρατά αποσβολωμένους. Κάτι οι μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Ε, δεν ήθελε και πολύ για να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι δηλώσεις του Νότη Μηταράκη στο BBC. Παρότι ο υπουργός κατέβαλε τρομερή προσπάθεια είναι η αλήθεια, να... σκεπάσει όλα τα παραπάνω και να βγει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. 

Σκέφτηκε ο Νότης... «Πιο έξυπνος είναι ο Καραμανλής που λέει ότι παραιτείται για να κατέβει μετά από έναν μήνα σε εκλογές; Ή είναι ο Άδωνις, που αναρωτιέται δημόσιο αν ο Καραμανλής μπορούσε να πει δημόσια ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα και να τα βλέπαμε την επόμενη μέρα άδεια (άλλο και τούτο, Άδωνη). Θα πω μια τέτοια παπάντζα που δεν θα έχει προηγούμενο. 

Ο Μηταράκης λοιπόν βγήκε στον αέρα του BBC και αφού εκθείασε όλες τις υποδομές κόσμημα που απολαμβάνουν οι Έλληνες, αφού αυτοαποθεώθηκε για τη διαχείριση του μεταναστευτικού (δηλαδή τα pushbacks για τα οποία μιλά όλη η Ευρώπη) ενημέρωσε τον δημοσιογράφο: «Και επειδή αναφερθήκατε στην αρχή του προγράμματος στις δημόσιες υποδομές, πρέπει να ξέρετε ότι η αεροπορική εταιρεία έχει ιδιωτικοποιηθεί και δουλεύει στην εντέλεια, έχουν γίνει επενδύσεις στους οι αυτοκινητόδρομους και έχουμε κορυφαίους αυτοκινητόδρομους, το μετρό στην Αθήνα έχει αναβαθμιστεί και το νέο μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο και λειτουργεί».

Το μετρό στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί. 

Δελφινάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: