10.3.23

Ζητά και άλλες παραιτήσεις...


«Έχω ξεκάθαρη άποψη για το θέμα. Δεν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με τα ίδια πρόσωπα στο "τιμόνι" σε όλα τα επίπεδα». Αυτό υποστήριξε ο... αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega, ζητώντας ουσιαστικά και άλλες παραιτήσεις μετά του Κώστα Καραμανλή για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Πάντως, απέφυγε να διευκρινίσει αν μεταξύ των παραιτήσεων πρέπει να είναι και οι υφυπουργοί Μεταφορών όπως και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου που παραμένουν στη θέση τους, όπως του επισήμανε ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο αν. υπουργός Εσωτερικών επέλεξε να αφήσει θολή την «ξεκάθαρη άποψή του», αναφέροντας: «Είτε αυτό αφορά τη Ρυθμιστική Αρχή Συγκοινωνιών, είτε αφορά όλες τις εταιρείες που έχουν να κάνουν με τη διοίκηση του. Λέω για όσους εμπλέκονται με το σιδηροδρομικό έργο».

Νωρίτερα, ο Ν. Ηλιόπουλος είχε καλέσει τον Στ. Πέτσα να απαντήσει αν η κυβέρνηση δια στόματος Καραμανλή από το βήμα της Βουλής, 10 μόλις ημέρες πριν το δυστύχημα, δεν γνώριζε ή έλεγε ψέματα όταν έλεγε «Ντροπή» σε όσους μιλούσαν για τα ζητήματα ασφάλειας στον σιδηρόδρομο.

«Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι πιο τρομακτικό» σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος. «Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα ή δεν ήξερε; Γιατί είχατε στα χέρια σας 3 εξώδικα» τόνισε...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: