9.3.23

Δεύτερες σκέψεις για την υποψηφιότητα Καραμανλή...


Με τα σημερινά δεδομένα ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες. 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πρόθεση να τον «κόψει» ενώ ούτε ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να μην... βρεθεί σε «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Η συζήτηση που γίνεται για την υποψηφιότητά του ή μη φουντώνει στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. 

Χθες, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος άφησε αιχμές κατά του κ. Καραμανλή σημειώνοντας πως ο ίδιος το 2009 έκανε πίσω και δεν κατέβηκε υποψήφιος για το «καλό της παράταξης». Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει δύο βουλευτές, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στον Κώστα Καραμανλή τον συμβούλευσαν να μην είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. 

Ο ίδιος ο Καραμανλής άκουσε την συμβουλή τους αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται να κάνει. Πάντως, δεν είναι λίγοι εντός της ΝΔ που σημειώνουν πως «χτύπησε άσχημα» η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την υποψηφιότητά του. Θεωρούν πως έκανε ζημιά στο κόμμα...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: