14.2.23

Η «καβάτζα» της Μενδώνη...


...κι ο Σπυρόπουλος που έφαγε πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγε στη ΝΔ...

Φαίνεται πως βρήκε νέο "μότο" η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για να απαντά, όποτε δέχεται κριτική για την περίφημη συλλογή Στερν και την νομοθετική ρύθμιση που απεμπόλησε ουσιαστικά τα δικαιώματα του δημοσίου στις... συγκεκριμένες αρχαιότητες. 

Έτσι την ακούσαμε στην Βουλή να δηλώνει απαντώντας σε επικρίσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου: "Εάν η κυρία Αναγνωστοπούλου θεωρεί ότι υποθάλπουμε αρχαιοκάπηλους να καταθέσει προσωπικά μήνυση αύριο το πρωί η ίδια, όχι να καλύπτεται πίσω από πομφόλυγες. Να μηνύσει εμένα!".

Δεν λέμε εντυπωσιακή η ατάκα, όμως η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Πάνο Σκουρλέτη: "Γι’ αυτό φέρατε εδώ την σύμβαση με το μουσείο της Νέας Υόρκης για την περίφημη κυκλαδική συλλογή, τη συλλογή Στερν. Ακριβώς για να κατοχυρώσετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλιώς πρέπει να πάμε σε Εξεταστική και Ειδικό Δικαστήριο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το γνωρίζετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αφήστε, λοιπόν, τους λεονταρισμούς".

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε για το μέλλον αυτόν τον ..."άλλο τρόπο".

ΨΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν λέμε, θερμό το καλοσώρισμα της Νέας Δημορκρατίας, στο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Σπυρόπουλο. Τον οποιο άλλωστε και ανακοίνωσε ως υποψήφιο στην Αρκαδία. Προφανώς ώς ...έμπρακτη απόδειξη του ότι ο πολιτικός λόγος του Κ.Μητσοτάκη "αγγίζει" τον χώρο του κέντρου.

Αναρωτιέται κανείς όμως τι θα σκέφτονταν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ, αν ήξεραν αυτό που ευρέως κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα και διασταυρώνεται από πολλές πηγές: Πως ο Απόστολος Σπυρόπουλος πρίν "δεί το φώς το αληθινό" στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε "ψαχτεί' προκειμένου να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο νομό.

Όπως αναφέρουν οι (διασταυρούμενες όπως προαναφέραμε) πληροφοφορίες, ο νυν "γαλάζιος" υποψήφιος "βολιδοσκόπησε" με επιμονή για την πιθανότητα να μετέχει στα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αρκαδία. Όμως μετά απο αρκετές κρούσεις και περιφερειακές συνομιλίες συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε ούτε χώρος αλλά ούτε και διάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια τέτοια συνεργασία.

Οπότε άλλαξε γραμμή πλεύσης...

Επισυνδέσεις

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: