14.2.23

Ο μέτριος τραγουδιστής (του συστήματος)...


...κι ο ταλαντούχος υπουργός Υπανάπτυξης... 

Κάθε πολιτικός χώρος δεν έχει μόνο τα στελέχη που τού αξίζουν, αλλά και τους καλλιτέχνες που τού αξίζουν -με εξαιρέσεις, προφανώς. 

Κάπως έτσι, σχολίαζαν πολλοί χθες ότι ο Αντώνης Ρέμος, σε μία συγκυρία που ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας βρίσκεται στα… κάγκελα κατά της κυβέρνησης, επέλεξε να εμφανιστεί κορδωτός-κορδωτός στην κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη, αγκαλιάζοντας θερμά τον υπουργό Ανάπτυξης. 

Πάντως, ο Ρέμος δεν έκρυψε ποτέ τα πολιτικά του πιστεύω, ενώ ουδέποτε διακρίθηκε και για την αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους του. όπως και να έχει, με βάση τις παρουσίες στις συναυλίες του τελευταίου διαστήματος έξω από το «Ρεξ» και από το κτήριο του Εθνικού στην Αγίου Κωνσταντίνου, καθίσταται σαφές ότι ο θεσσαλονικιός λαϊκός τραγουδιστής είναι μειοψηφία. 

Και μία που μιλάμε για καλλιτέχνες που στηρίζουν ΝΔ, η πλέον σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση έχει διατυπωθεί από τον Σταύρο Ξαρχάκο, που το τελευταίο διάστημα συστήνεται, ειρωνικώ τω τρόπω, «απόφοιτος Λυκείου» αντιδρώντας στο Προεδρικό Διάταγμα 85…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: