6.2.23

Οι προβλέψεις για τον χιονιά, η παρέμβαση Βενιζέλου....


...και το… μυστήριο με την ανακοίνωση των εκλογών...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Όποιος καεί στο χυλό, το φυσάει και την… προεκλογική περίοδο.

Αυτό θα σκέφτηκαν σε κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής και προληπτικά έκλειναν τους δρόμους πριν την ώρα τους προκειμένου να... μην ζήσουμε φαινόμενα οπως τον περυσινό χιονιά. Μέχρι σήμερα το πρωί η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Στα πολιτικά τώρα το κλίμα γίνεται ολοένα και πιο τοξικό, και αν δεν μπει φρένο θάχουμε…δράματα μέχρι να στηθούν οι κάλπες. Πάρτε για παράδειγμα το τηλεοπτικό επεισόδιο με τους βουλευτές Γιώργο Βαρεμένο και Άννα Καραμανλη.

Η γελοιότητα της βουλευτή της ΝΔ να ανεμίζει φωτοτυπία με μια φωτογραφία του Τσίπρα, έφερε την απαράδεκτη ενέργεια του Βαρεμένου να της βουτάει στον αέρα τα χαρτιά και να τα πετάει κάτω. Μετά άρχισαν τα όργανα με τις εκατέρωθεν υπερβολικές δηλώσεις.

Παιδιά,δεν χαλαρώνεται λίγο, γιατί έχουμε ακόμα δρόμο για τις εκλογές; Λέμε λέμε εκλογές και εκλογές δεν βλέπουμε.

Αυτό το αμπε-μπα-μπλον του Πρωθυπουργού με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής τους, μάλλον έχει παρατραβήξει. Αυτό το σήριαλ με κάτι υπονοούμενα και χρησμούς πρέπει να πάρει τέλος αφού λες ότι είσαι θεσμικός.

Μια χαρά τα είπε ο Μπένι πάνω σε αυτό και έχει ενδιαφέρον η προτασή του να ζητήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποφευχθεί το τοξικό προεκλογικό κλίμα. Να δω παρέμβασή της και να μην το πιστέψω.

Εκτός κι αν ο Μητσοτάκης ανατρέψει τα προγνωστικά και ανακοινώσει εκλογές για τέλος Ιουνίου για να προλάβει να προτείνει νέο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!! Α,πα,πα, αυτό κι αν δεν θέλω ούτε να το πιστέψω…

Κάλχας

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: