15.2.23

Προοπτική συμμαχίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στο Ραδιομέγαρο!...


Ανησυχία στην ΕΡΤ για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές. Καθώς η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει μικρή, με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να έχει ρυθμιστικό ρόλο, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αναζητούνται οι ισορροπίες για να συνεχίσει να λειτουργεί η ΕΡΤ και... μετά την εκλογική αναμέτρηση.

Κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στη θέση του ο σημερινός πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, ο οποίος ασκεί και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου από τον περασμένο Ιούνιο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γαμπρίτσου. 

Η προηγούμενη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας οδήγησε σε λουκέτο την ΕΡΤ και στην εκπομπή των μορφωμάτων της ΔΤ υπό τον Γκίκα Μάναλη και της ΝΕΡΙΤ υπό τον Γιώργο Προκοπάκη.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ υπάρχουν πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ που θα στηρίξουν μια τέτοια συμμαχία. Προς το παρόν όμως αναζητούνται λύσεις για τη διατήρηση των περισσοτέρων εκ των συνεργατών που ανέβηκαν στην ΕΡΤ υπό το προηγούμενο σχήμα. 

Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέψει στη διακυβέρνηση, θα υπάρξει μια διαπάλη ανάμεσα στην ομάδα των συνδικαλιστών που συνεργάζονται ανοικτά με τη ΝΔ σε ΕΣΗΕΑ, ΕΣΡ και ΕΔΟΕΑΠ (όχι όμως και στην ΕΡΤ) και στις επιλογές της Κουμουνδούρου, η οποία έχει έτοιμο επιχειρησιακό σχέδιο για τον φορέα και πρόσωπα που έχουν ήδη δοκιμαστεί σε θέσεις...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: