13.2.23

Οι μπίζνες των δημοσκόπων, το κατενάτσιο Ανδρουλάκη...


...και στο βάθος… Αποστασία...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Δεν ξέρω ποιανού ήταν η ιδέα να πάει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας ο Δένδιας, αλλά ήταν εξαιρετική και ανθρώπινα και πολιτικά.

– Στα εκλογικά τώρα, να σας πω για τις... δημοσκοπήσεις οι οποίες εμφανίζουν την ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ 6-7-8 μονάδες.

– Έτσι που το πάνε, σε κάνα μήνα θα γράψουν την διαφορά καμιά 15αριά μονάδες κι όταν ανοίξουν οι κάλπες θα μας πουν ότι οι έρευνες “ήταν φωτογραφία της στιγμής“. Η συνεργασία ορισμένων δημοσκόπων με κρατικές εταιρίες και υπουργεία, ήταν φωτογραφία διάρκειας τεσσάρων χρόνων. (Αυτό δεν θα μας το πουν).

– “Εμείς λέμε, πως εάν από την πρώτη Κυριακή έχουμε ένα ισχυρό ποσοστό, θα βάλουμε τις προγραμματικές μας προτεραιότητες σ’ ένα πλαίσιο, ώστε η χώρα να έχει κυβέρνηση με σταθερότητα και προοπτική”.

– Τάδε έφη Νίκος Ανδρουλάκης. Τώρα αν αυτό που είπε (χθες στο Μέγκα) σημαίνει ότι δεν θα συνεργαστώ με την ΝΔ η τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν προκύψει αυτοδυναμία, τι να σας πω!

– Άρα μη μας τσαμπουνάνε διάφορες αναλύσεις τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση συνεργασίας.

– Εκτός κι αν υπάρξει στήριξη με ψήφο εμπιστοσύνης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, είπα σε κουβέντα με ιστορικό στέλεχος του κόμματος, ο οποίος μου τόνισε ότι αυτό… ιστορικά λέγεται Αποστασία.

– Δεν βλέπω να πλήττουμε μετεκλογικά…

– Α, παρά λίγο να το ξεχάσω. Μη μασάτε από φήμες, εκλογές στις 9 Απριλίου...

Κάλχας

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: