19.2.23

Νεκρός εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής Κριστάν Ατσού...



...μετά τον σεισμό στην Τουρκία...
Ο ποδοσφαιριστής Κριστάν Ατσού βρέθηκε νεκρός κάτω από τα ερείπια του σπιτιού του, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον σεισμό στην Τουρκία, επιβεβαίωσε η ατζέντης του.

Ο 31χρονος διεθνής από τη Γκάνα... που έπαιξε με τη φανέλα των Έβερτον, Τσέλσι και Νιούκαστλ, είχε εξαφανιστεί από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου που προκάλεσε την κατάρρευση του διαμερίσματός του στην Αντάκεια της επαρχίας Χατάι.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη θλίψη μας», έγραψε στο Twitter η τουρκική ομάδα Χατάϊσπορ. «Δεν θα σε ξεχάσουμε, Ατσού. Αναπαύσου εν ειρήνη, όμορφε άνθρωπε».


Στον απόηχο του σεισμού, η Χατάϊσπορ ανέφερε αρχικά ότι ο Ατσού είχε διασωθεί «με τραυματισμούς», αλλά μια μέρα αργότερα ανακάλεσε.

Η ατζέντης του Nana Sechere, η οποία βρισκόταν στο Χατάι, επιβεβαίωσε την είδηση ​​το Σάββατο στο Twitter, γράφοντας: «Με βαρύτατη καρδιά πρέπει να ανακοινώσω ότι δυστυχώς το πτώμα του Κριστάν Ατσού ανασύρθηκε σήμερα το πρωί.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του. Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή τους», συμπλήρωσε.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας είπε ότι το σώμα του Ατσού ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου μετά από «σχεδόν δύο εβδομάδες συναισθηματικών βασανιστηρίων».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γκάνας πρόσθεσε ότι ο μεγαλύτερος αδερφός και η δίδυμη αδερφή του Ατσού βρίσκονταν στο σημείο όταν ανασύρθηκε το σώμα του.

Το σώμα του Ατσού μεταφέρθηκε πίσω στην Γκάνα το Σάββατο για ταφή.

Πληροφορίες από BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια: