14.2.23

Το πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου συνεπήρε και τον... πρωθυπουργό...



Δεν περίσσεψε έρωτας για συνταξιούχους, αγρότες και δανειολήπτες στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κοζάνη, αφού, κατά πώς φαίνεται, τον είχε κρατήσει όλο για τη σύζυγό του, από την οποία μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, είχε ζητήσει... να τον συνοδέψει σε αυτήν του την περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία που συνέπιπτε με την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι.

Δεν εξηγείται αλλιώς η φειδωλή παροχολογία του πρωθυπουργού, την οποία είχε φροντίσει να εξαγγείλει μετά βαΐων και κλάδων από χθες, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν «άνθρακες ο θησαυρός». 

Πώς όμως γίναμε κοινωνοί των αισθημάτων που αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης; Αφορμή στάθηκε ερώτηση δημοσιογράφου από τον τοπικό σταθμό της Πτολεμαΐδας «Ράδιο Καψούρα», ο οποίος, λόγω της ημέρας, ζήτησε να μάθει «πόσο καψούρης είστε;».



Αυτή τη φορά, ο πρωθυπουργός, αφού κοίταξε φευγαλέα τα χαρτιά του, αντέδρασε με σχετική αμηχανία, αλλά  μάλλον το θέμα της ερώτησης ευνόησε, ώστε να μην μπερδέψει τα λόγια του: «Επιτέλους, μια ερώτηση στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου στη Δ. Μακεδονία, μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα και νομίζω από αυτό μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και να πω και εγώ το κλισέ ότι οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς δεν θα υπήρχε και το ράδιο Καψούρα. Αλλιώς θα κάνατε εκπομπή μια μέρα τον χρόνο!».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: