8.2.23

Κομματάρχης Μηταράκης...


Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δεν δίστασε να καταφύγει σε εμπρηστική και διχαστική ρητορική εμφυλιοπολεμικής έμπνευσης με αφορμή τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο υπουργείο τη Δευτέρα. 

«Στη συνάντησή μου με τον Μάνφρεντ Βέμπερ ξεκαθάρισα πως η Ελλάδα είναι απέναντι στις ιδεοληψίες της Αριστεράς. Η χώρα μας ήταν... απέναντι σε καμπάνια fake news εδώ και τρία χρόνια» έγραψε μεταξύ άλλων στο τουίτερ.

Ο κ. Μηταράκης καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσει ότι είναι υπουργός του ελληνικού κράτους και όχι κομματάρχης της αλήστου μνήμης Δεξιάς στην πιο διχαστική εκδοχή της. Ιδίως σε συναντήσεις του με ξένους ηγέτες, είναι ανεπίτρεπτο να αντιπαραθέτει την Ελλάδα με οποιονδήποτε πολιτικό δημοκρατικό χώρο. Πόσο μάλλον με την Αριστερά που έχει δώσει το αίμα της για την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία.

Ως προς τα fake news, αυτά εκπορεύονται συστηματικά και κατ' επανάληψη από τον ίδιο και την υπόλοιπη κυβέρνηση στην άτσαλη προσπάθειά της να συγκαλύψει τις άφθονες αποκαλύψεις και τεκμήρια για τις συνεχείς επαναπροωθήσεις προσφύγων και τις άλλες εγκληματικές πολιτικές της στα σύνορα...

Δημήτρης Αγγελίδης

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: