21.2.23

Συναυλία υπέρ καλλιτεχνών παρουσία Κουτσούμπα...


Περισσότεροι από 70 τραγουδιστές συμμετείχαν στη συναυλία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών για την αναβάθμιση των σπουδών τους, παρουσία πλήθους κόσμου που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα), απέναντι από το «ΡΕΞ», που βρίσκεται υπό κατάληψη από σπουδαστές δραματικών σχολών.

Στη συναυλία, η οποία ξεκίνησε χθες από τις 4 το... μεσημέρι και είχε διάρκεια έως αργά το βράδυ, μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μανώλης Φάμελλος, η Μελίνα Κανά κ.ά.

Στη μεγάλη συναυλία στήριξης του αγώνα των καλλιτεχνών παραβρέθηκε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δηλώνοντας ότι «χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Αναλυτικά η δήλωση του: «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των καλλιτεχνών, στα δίκαια αιτήματά τους. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή καμιά αναβολή. Χρειάζεται η μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επαγρύπνηση. Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα που κυβέρνησαν και που υπόσχονται διάφορα προεκλογικά, αλλά άλλα κάνουν μετά»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: