13.2.23

Τότε θα γίνουν οι εκλογές...


Νέους χρησμούς για την ημερομηνία των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής, φιλοξενούν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, μέσω... κυβερνητικών διαρροών. Έτσι, αναφέρουν ότι η Βουλή θα διαλυθεί στις  10 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι η ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες αναμένεται να είναι η 9η Απριλίου.

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υποστηρίζουν, καθώς δεν βλέπουν αυτοδυναμία ή κυβέρνηση συνεργασίας από την πρώτη Κυριακή, ότι οι δεύτερες κάλπες θα στηθούν στο τέλος Μαΐου, πριν τις πανελλαδικές που ξεκινούν 2 Ιουνίου.

Το iefimerida αναφέρει ότι έχουν αποσταλεί και σχετικά sms προς ανώτερα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια και ακόμα κομματική δραστηριότητα έχει προγραμματιστεί μόνο ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δυο δεδομένα οδήγησαν το Μαξίμου στο να λοκάρει ημερομηνία για τις αρχές Απριλίου. Το πρώτο είναι οι φονικοί σεισμοί στην Τουρκία και το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών στη γείτονα και το δεύτερο οι δημοσκοπήσεις αφού σε συσκέψεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού αλλά και του Αμερικανού επικοινωνιολόγου, Σταν Γκρίνμπεργκ, κρίθηκε ότι διαμορφώνεται «θετικό momentum»...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: