17.1.23

Με το... «δεξί» ξεκίνησε η Τσαπανίδου...


Όχι, μην πάρετε τον τίτλο σαν πολιτικό υπονοούμενο για κάποια απόκλιση της νέας εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ από την «γραμμή». Αντιθέτως, πρόκειται για την κλασική μεταφορά που θέλει να δείξει ότι κάποιος ξεκινάει καλά. 

Οι κεραίες του Neo στην Κουμουνδούρου, λοιπόν, ακούνε μόνο θετικά σχόλια για το ντεμπούτο της... νέας εκπροσώπου Τύπου στα ΜΜΕ, καθώς η Τσαπανίδου έδωσε μία γραπτή συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» το περασμένο Σάββατο, ενώ χθες για σχεδόν 40 λεπτά βρισκόταν στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και απαντούσε για όλα. 

Και καλά η συνέντευξη στην εφημερίδα –θα μπορούσε να έχει κάποιος «ρετουσάρει» τις απαντήσεις. Όμως, η παρουσία της στον ραδιοθάλαμο του «Κόκκινου» και ο άνετος και ευχερής τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόταν σε όλες τις ερωτήσεις δείχνει όχι μόνο ότι... διαβάζει πρωί, μεσημέρι, βράδυ τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αλλά και πως τα 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης τής έχουν προσδώσει έναν αέρα που δύσκολα μπορεί να έχει ένα κομματικό στέλεχος που καλείται να εκπροσωπήσει ένα κόμμα. 

Μένει, τώρα, να φανεί πώς θα τα πάει στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση που, όπως πληροφορείται ο Neo, δε θα αργήσει...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: