14.1.23

Το νέο τραγούδι της Σακίρα που κοροϊδεύει τον Πικέ...


...σπάει ρεκόρ στο YouTube...

Το νέο τραγούδι της Σακίρα «Out of your league» που είναι γεμάτο υπονοούμενα για τον πρώην σύντροφό της, διάσημο ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ μετράει περισσότερες από 63 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε 24 ώρες και έγινε το νέο λατινικό τραγούδι με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της πλατφόρμας.

Η...Σακίρα και ο Πικέ, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ισπανίας, χώρισαν πέρυσι μετά από περισσότερο από μια δεκαετία συμβίωσης και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Ο πρώην σέντερ μπακ, 35 ετών, έκτοτε ξεκίνησε σχέση με μια 22χρονη γυναίκα, την Clara Chía.

Στο τραγούδι, μια συνεργασία με τον Αργεντινό παραγωγό και DJ Bizarrap, η 45χρονη Σακίρα λέει μεταξύ άλλων τους εξής στίχους - αιχμές για τον πρώην της και τη νυν σύντροφό του: «Αξίζω σαν δύο 22χρονες», προσθέτοντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα [Renault] Twingo/Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio».
«Ήμουν έξω από το πρωτάθλημα σου, γι' αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα», και προτείνει ο πρώην της που αγαπά το γυμναστήριο να ξοδέψει λίγο χρόνο για να εκπαιδεύσει και τον εγκέφαλό του...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: