12.1.23

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας η Ρ. Πισπιρίγκου...



Έπειτα από την επεισοδιακή απολογία της ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα και για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων κοριτσιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Η ίδια... αρνήθηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο τον δύο παιδιών της, απορρίπτοντας τις κατηγορίες για δολοφονία, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς, που την έκριναν προσωρινά κρατούμενη.

Η 34χρονη έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, υπόθεση για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει η δίκη. Ωστόσο η δικαστική διαδικασία διακόπηκε, ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογηθεί για τις δολοφονίες των άλλων δύο κοριτσιών. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.


Η κατηγορούμενη από την Πάτρα ολοκλήρωσε μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης αλλά διακόπηκε. Αιτία, η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε, διότι όπως ισχυρίστηκε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, ήταν μεροληπτική εναντίον της πελάτισσάς του.

Ωστόσο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δεν έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορουμένης, και η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της στην ανακρίτρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολούθως παρουσιάστηκε στο εισαγγελικό γραφείο όπου φέρεται ότι να εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις από δύο Εισαγγελείς. Στη συνέχεια διασκέφθηκαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας για την ποινική μεταχείριση της 34χρονης και αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: