5.1.23

Ανεβάζει προεκλογικούς ρυθμούς...


Με το μυαλό για τα καλά στις εκλογές κινείται το μέγαρο Μαξίμου, το οποίο μετά τα Φώτα πρόκειται να ανεβάσει κι άλλο τους προεκλογικούς του... ρυθμούς, ενώ αναμένεται προσεχώς, κατά τις κυβερνητικές πηγές, να ξεκινήσουν και οι ομαδικές ανακοινώσεις ονομάτων για τα ψηφοδέλτια. Σημειώνεται πως μόλις χθες ανακοινώθηκε ακόμα ένα όνομα, αυτό του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Μέσα σε αυτό το προεκλογικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή στενών συνεργατών του σε Μαξίμου και Πειραιώς. Στην ατζέντα της, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία, ο απολογισμός και η προβολή του κυβερνητικού έργου, οι βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη 4ετία, αλλά και η κατάρτιση του προγράμματος των προεκλογικών περιοδειών του πρωθυπουργού, των υπουργών και των κομματικών στελεχών. 

Υπήρξε και η διαρροή αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης «θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά». Κάτι που συνιστά άλλη μία επιβεβαίωση ότι η μπίλια στη ρουλέτα του Μαξίμου μέχρι στιγμής κάθεται στον Απρίλιο...

Γιάννης Μπασκάκης

Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: