24.1.23

Ανεκδιήγητος...



Νέο... σόου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είχαμε σήμερα, Τρίτη με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να αρπάζεται αρχικά με τον Θάνο Πλεύρη και... τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να επιτίθεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κουβέντα πήγαινε από το ένα θέμα στο άλλο μέχρι που έφτασε στην υπόθεση της «νεκρής Μαρίας». Εκεί ήταν που ο Θάνος Πλεύρης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθέτησε στάση που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές και ότι δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη. Η θέση του Τζανακόπουλου ήταν ότι «συγγνώμη να πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έλεγε να πνίγουμε μετανάστες». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε και στους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο χαρακτηρίζοντάς τους συνήγορους του υπουργού Υγείας. Εκεί ήρθε η αντίδραση του Οικονόμου:

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο. Δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε με το ΣΥΡΙΖΑ Channel και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: