25.1.23

Η κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ...


...και ποιοι είχαν κοριό της ΕΥΠ...

Το περιεχόμενο του φακέλου που παρέδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με στοιχεία και ονόματα για τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ έβαλε φωτιά στα τόπια.

Μετά την συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Τσίπρας ζήτησε... την παραίτηση του Μητσοτάκη.

◦ Πήραν φωτιά και τα δελτία ειδήσεων και ως διά μαγείας ορισμένα ΜΜΕ, παρουσίαζαν το ημερολόγιο Καλογρίτσα με συναντήσεις με τον Νίκο Παππά – γνωστά πράγματα τρία χρόνια τώρα – και ένας Δελαπατρίδης ή Δελαπαστίδης ή κάπως έτσι, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» στην υπόθεση Novartis ( 5-6 χρόνια πριν) ,ο οποίος συνελήφθη γιατί έταζε σε πελάτες δάνεια εκατομμυρίων από το Κατάρ. Νάτο πάλι το Κατάρ!

◦ Τι θα ακολουθήσει; Σήμερα ο Τσίπρας στη Βουλή θα αναφερθεί στο περιεχόμενο του φακέλου δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχε παρακολουθούσε η ΕΥΠ. δηλαδή έναν υπουργό, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και 4-5 ανώτερους αξιωματικούς. Περίπου ήταν γνωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι γνωστά άλλα στοιχεία, όπως η διάρκεια, τα θέματα, οι αναλύσεις των ωτακουστών της ΕΥΠ και λοιπά.

◦ Κατά την σημερινή ομιλία στη Βουλή ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Που σημαίνει Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο( ή Κυριακή) συζήτηση στη Βουλή.

◦ Α, και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση για δυόμισι μήνες!!!...

Κάλχας

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: