25.1.23

Ο καθηγητής Γεραπετρίτης το τερμάτισε!...



Έσπευσε να απειλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός κ. Γεραπετρίτης, αποδίδοντάς του μέχρι και «συμμετοχή» στις πράξεις με βάση τις οποίες συνελήφθη το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της NOVARTIS –και στη συνέχεια προστατευόμενος μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος– με το όνομα «Σαράφης». Η... χθεσινή βολική διαρροή με το όνομα ενός μόνο από τους συλληφθέντες για εξαπάτηση επιχειρηματιών, με δήθεν δάνεια από το Κατάρ, έγινε σε «χρόνο μηδέν» η νέα σημαία της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να είναι μάλιστα και ένα από τα κύρια επιχειρήματα του καθηγητή Γεραπετρίτη!

Ο «Μάξιμος Σαράφης» ο ικανότατος διευθυντής επικοινωνίας της Novartis που προκειμένου να γλιτώσει τη καμπάνα (που βέβαια στην Ελλάδα ειδικά δεν ήρθε ποτέ για τη φαρμακευτική) ζήτησε να καταθέσει ως προστατευόμενος, τώρα φαίνεται ότι μαζί με άλλους επιτήδειους βρήκε νέα απασχόληση.

Ο μάρτυρας που κατέθεσε ενδεχομένως και στο FBI (το οποίο απέσπασε φυσικά πρόστιμο εκατοντάδων εκατ. δολαρίων από τη φαρμακευτική) ήταν στέλεχος με «18ετή εμπειρία στον φαρμακευτικό τομέα και 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επικοινωνιών και μέσων επικοινωνίας, ταμίας στην Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management, της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Στην Novartis εργαζόταν, αρχικά, ως επικεφαλής Επικοινωνιών και Εταιρικής Υπευθυνότητας και στη συνέχεια ως επικεφαλής Επικοινωνίας» (iefimerida).

Σήμερα στη Βουλή και στα ΜΜΕ Πέτσα, εκτός από το περίφημο SMS, μπήκε στην προπαγάνδα και ο συλληφθείς που –μάλλον όπως και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ και οι συνταγματολόγοι– είναι συριζαίοι!

Και καλά η «Απογευματινή» ίσως δεν ήξερε, μια και τώρα προεκλογικά βρήκε προφανώς τα κεφάλαια για να επανεκδοθεί. Οι άλλοι; Τα ΜΜΕ Πέτσα δεν γνωρίζουν ότι πάντα οι προστατευόμενοι μάρτυρες σε όλο τον κόσμο ομολογούν για να πέσουν στα μαλακά; Άλλο που στην Ελλάδα πέφτουν στα μαλακά οι επικεφαλής και οι κάθε λογής αξιωματούχοι. Δεν γνωρίζουν ότι ειδικά στην Ελλάδα η ευρωπαϊκή οδηγία χορτάριασε μέχρι να ενσωματωθεί με μόνο στόχο να μη ληφθούν υπόψη και να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι που κατέθεσαν για τις αθέμιτες πρακτικές της εταιρείας και τις συναλλαγές με υψηλά ιστάμενους;

Γνωρίζουν άραγε εκείνοι που σήμερα τόσο ανόητα πιάνονται από τα μαλλιά της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον υπουργό για να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ακριβώς είναι ο μάρτυρας που τους έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στο πιάτο χωρίς εισαγγελική διάταξη;

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: