23.1.23

Σγουρός: Ο Πατούλης διέλυσε την Περιφέρεια...


ΒΙΝΤΕΟ

Τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων (GPO ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ) δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης Σγουρός καθαρίζει το παιγνίδι απέναντι σε όποιον άλλο αντίπαλο, στην μάχη για το αντίπαλο δέος στον Γιώργο Πατούλη.
 
Με σειρά συνεντεύξεων αργά και μεθοδικά, αλλά και καμπάνια στο διαδίκτυο και όχι μόνο... προβάλλει την πρόταση του, που είναι άλλωστε η πιο παλιά για τα αυτοδιοικητικα δεδομένα της Αττικής αφού μετρά παρουσία άνω των είκοσι χρόνων στα αυτοδιοικητικα δρώμενα.

Πρόσφατα μιλώντας στο ΝΕΤ 24 και στον Βασίλη Ταλαμαγκα σήκωσε τους τόνους κατά του Γιώργου Πατουλη, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στην περιφέρεια Αττικής.
 
Ο Γιάννης Σγουρος τόνισε μεταξύ άλλων «Η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Οικονομικά και κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά, επιχειρησιακά και πολιτικά βρίσκεται σε πρωτοφανή παρακμή και διάλυση. Θυμίζω ότι κανένα μεγάλο έργο δεν έχει ολοκληρωθεί στη θητεία της. 

Καμία διεκδίκηση και αναβάθμιση δεν έγινε στον θεσμό. Κανένα μέτρο κοινωνικής προστασίας δεν λήφθηκε. Αποδείχθηκε ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες και τις περιουσίες τους απέναντι στα καιρικά φαινόμενα που εμφανίστηκαν. Φτάσαμε στο σημείο χάρη στην ανεπάρκειά τους, να εγκλωβίζονται πολίτες από τα χιόνια στη Μεσογείων και στην Κατεχάκη και η Αττική να χωρίζεται σε Βορρά και Νότο. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει εκφυλιστεί και οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από εύθραυστες πλειοψηφίες συμβούλων – ακόμη κι αυτών που εκλέχτηκαν με τη σημαία νεοναζιστικών μορφωμάτων.  

Η θητεία Πατούλη απέτυχε σε όλα τα επίπεδα χωρίς καμία αμφιβολία και οι πολίτες στις επόμενες εκλογές πρέπει να της στείλουν ένα ηχηρό όσο και σκληρό μήνυμα ότι τέτοιες συμπεριφορές, τέτοιο ήθος και ύφος διοίκησης δεν έχουν θέση στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: