6.1.23

Ο Μαυρουδής και οι μουσικοί με σπουδές 12 χρόνων...


...που θεωρούνται απόφοιτοι Λυκείου...

Την αντίθεσή του (αν όχι τον θυμό του) στο Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο υποβιβάζονται οι καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών και όχι μόνο οι ηθοποιοί, σε πτυχιούχους Λυκείου, είχε εκφράσει ο Νότης Μαυρουδής με άρθρο του στο tar.gr, το σάιτ που ο ίδιος ίδρυσε ως... συνέχεια του ομότιτλου περιοδικού που είχε εκδώσει το 1982. 

Στο κείμενό του ανέφερε ότι «χειρότερο είναι πως ενέπλεξαν (ή παγίδευσαν;) και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με το να υπογράψει Δ ι ά τ α γ μ α (ΠΔ 85/2022) το οποίο οδηγεί σε αδιέξοδο και στη μη λύση του υπαρκτού τ έ λ μ α τ ο ς χιλιάδων Πτυχίων και Διπλωμάτων».

Αναφερόμενος ειδικά στους μουσικούς, με τις πολυετείς σπουδές και πτυχία, έγραφε:«Τόσο εγώ, όσο και οι συνάδελφοι μουσικοί της γενιάς μου και όχι μόνο, με δέκα και πάνω χρόνια σπουδών, με πολύωρη καθημερινή μελέτη, με επί χρόνια έξοδα, αγορές ακριβών οργάνων και βιβλίων, σε πολλές περιπτώσεις σπουδές στο εξωτερικό, με φεστιβάλ, σεμινάρια, ρεσιτάλ, διδασκαλία εδώ και στο εξωτερικό, συμμετοχές σε ποικίλες μουσικές μορφές εκδηλώσεων, με διακρίσεις, με πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, με ηχογραφήσεις, δισκογραφία, δημόσιες ερμηνείες κοντσέρτων με μεγάλα σχήματα ορχηστρών, με συνθετικές δράσεις, με τηλεοπτικές εμφανίσεις και τόσες άλλες δράσεις!»
Και πρόσθετε:

«Έλεος, επί τέλους αξιότιμη Κα Πρόεδρε της Δημοκρατίας! Το Διάταγμα που υπογράψατε φέρνει και εσάς σε αντίθεση με όλον αυτόν τον κόσμο της δημιουργίας»...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: