15.12.22

Τα non paper στον προϋπολογισμό και οι μπλε γιατρίνες...


Φαίνεται πως …μελέτησε τα πρακτικά της Βουλής στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και ανακάλυψε πολλές ομοιότητες στις τοποθετήσεις των κυβερνητικών βουλευτών. Αλλιώς δεν εξηγείται ο τρόπος που ξεκίνησε την ομιλία του

Όπως ανέφερε... «έρχονται το ένα μετά το άλλο τα μέλη της Κ.Ο της ΝΔ σε αυτό το βήμα και μας διαβάζουν το ίδιο κείμενο που τους μοιράστηκε ως non paper από τους αρμόδιους λειτουργίας της ΝΔ». Μάλιστα απευθύνθηκε στα γαλάζια έδρανα λέγοντας: «Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να σκεφτείτε κάτι που να απαντά έστω σε ένα από τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης. Μην έρχεστε εδώ με προκάτ ομιλίες που τις έχει γράψει κάποιος άλλος».

Το φαινόμενο πάντως δεν είναι τυχαίο. Βλέπετε άλλα πράγματα έχουν στο μυαλό τους οι γαλάζιοι βουλευτές αυτόν τον καιρό, και δεν είναι το τι θα πουν σε έναν προϋπολογισμό που δεν κρύβει εκπλήξεις στην τελική ονομαστική ψηφοφορία. Τις περιφέρειες τους σκέπτονται όπως και το «αν» και «πώς» θα επανεκλεγούν.

ΟΙ ΜΠΛΕ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Σίγουρα στην παραπάνω κατηγορία εντάσσεται η Μίνα Γκάγκα που άπαντες λένε ότι θα κατέλθει στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Εκεί που θα την περιμένει η …άλλη «γαλάζια» γιατρός Ματίνα Παγώνη. Καταλαβαίνετε ότι η σύγκρουση θα είναι δίχως έλεος και με …πολλά μαζεμένα από το παρελθόν, όπως ακούγεται.

Άλλωστε οι δυο γιατρίνες βρέθηκαν και πρόσφατα απέναντι όταν η Ματίνα Παγώνη ως εκπρόσωπος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών εξέφρασε την διαφωνία με το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το ΕΣΥ, όπου βασική εισηγήτρια ήταν η Μίνα Γκάγκα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας όπως μαθαίνουμε πάντως ξεκινά την άτυπη προεκλογική της καμπάνια με συγκέντρωση στο Κολωνάκι. Στην συνέχεια φαίνεται να «ανέβει» στα Βόρεια Προάστια για να αναζητήσει ψήφους...

Επισυνδέσεις

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: