12.12.22

Ξεχνιέται το «Κυριάκος Gate»;...




Τρίβει τα χέρια της τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση «νομοθετώ ότι γουστάρω και ελέγχω τους πάντες» διότι βρέθηκε άλλη μια... διεφθαρμένη πολιτικός στο χώρο του ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας ότι είναι ίσης βαρύτητας το να παραβιάζεται το απόρρητο και να παρακολουθούνται πολιτικοί, στρατιωτικοί, υπουργοί, δημοσιογράφοι και χιλιάδες πολίτες από την ΕΥΠ Μαξίμου με τη «βούτα» κάποιου/ας στο μέλι.

Νομίζει η Ν.Δ. ότι χάρη στη νεοφιλελεύθερη κ. Καιλή, που τόσο αγαπήθηκε από τους σημερινούς υπουργούς, θα συμψηφιστεί στα μάτια των πολιτών το δικό της βαρύ αδίκημα με τη λειτουργία του παρακράτους και τη γελοιοποίηση όλων των θεσμών που θέσπισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από κοντά και οι μιντιακοί εταίροι του Κυριάκου Μητσοτάκη παλεύουν τώρα να κρύψουν την intellexa, το predator και τους εκλεκτούς του πρωθυπουργού πίσω από την πρώην λατρεμένη των ΜΜΕ Εύα Καιλή. Έπεσαν από τα σύννεφα οι «αμόλυντοι» της εξουσίας ανακαλύπτοντας ξαφνικά όχι μόνο ότι ένας (προς το παρόν) δικός τους άνθρωπος τα «πήρε» αλλά και ότι η γραφειοκρατία της ΕΕ αφήνει άπλετο χώρο στη διαφθορά, παρά το γεγονός ότι εκεί τουλάχιστον λειτουργούν τελικά και κάποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί. 

Τώρα ξεκίνησε η επιχείρηση «ίσα βάρκα ίσα νερά» μήπως και πετύχει τη φορά αυτή ενωμένο στη διαπλοκή και στη διαφθορά του το αντισυριζα μέτωπο (πρώην και νυν υπουργών, ΜΜΕ Πέτσα, ολιγαρχών και λοιπών παρατρεχάμενων) μια και με τις εκβιαστικές «επισυνδέσεις» δεν ευοδώθηκαν μέχρι ώρας οι σχετικές προσπάθειες...

Α.Ψ.

Εφ.Συν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: