23.12.22

Έψαχνε για ψήφους παρουσία Ράμα...


Το βίντεο που έκοψε το Μαξίμου...

Σε προεκλογική φιέστα μετέτρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επίσκεψή του ως πρωθυπουργός στα χωριά της ελληνικής... μειονότητας στην Αλβανία. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ψάξει για ψήφους, παρουσία του Αλβανού ομολόγου του Έντι Ράμα. Όταν στο Μέγαρο Μαξίμου αντιλήφθηκαν το νέο φάουλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισαν να κάνουν κοπτοραπτική και να εξαφανίσουν το επίμαχο απόσπασμα. Όπως άλλωστε έκανε και το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο στην ανταπόκρισή του.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην πλατεία στο χωριό Δερβιτσάνη, πλάι στον Έντι Ράμα. Κλείνοντας, ανέφερε τα εξής: «Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, μην ξεχάσετε ότι το 2023 είναι εκλογικό έτος και πρέπει να ψηφίσετε στην Ελλάδα. Θα είμαστε πάλι εδώ όταν με το καλό κάνετε την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας της πλατείας στο όνομα του πατέρα μου. Με συγκινείτε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ δήμαρχε. Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύ θερμή υποδοχή. Να’ στε καλά, ευχαριστώ πολύ».

Η παραπάνω αναφορά κόπηκε από το βίντεο που μοίρασε το Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά από την επίσημη απομαγνητοφώνηση. Το δε μοντάζ της κυβέρνησης έγινε άτσαλα, καθώς είναι εμφανές ότι έχουν κοπεί πλάνα, όπως άλλωστε «μαρτύρησε» και το βίντεο του Ράμα. Όπως φαίνεται και παρακάτω, μετά τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού, πήρε τον λόγο ο Έντι Ράμα ο οποίος μίλησε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επανήλθε και κάλεσε τους ομογενείς να πάνε στην Ελλάδα για να (τον) ψηφίσουν...

 

 avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: